LOCATIE

Social Impact Factory
Vredenburg 40
3511 BD  Utrecht
Tel: 030-2271812


ROUTEBESCHRIJVING

Met het openbaar vervoer
Als je niet in Utrecht woont dan raden wij je aan om met de trein of bus te komen. De Social Impact Factory ligt op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station Utrecht en is dus perfect te bereiken. Plan hier je reis van deur tot deur met het openbaar vervoer.
Bij busstation Jaarbeurszijde haltes C en D stoppen doorlopend bussen die je recht voor de de Social Impact Factory brengen. Dat zijn onder andere lijn 5: Maarssen, 7: Voordorp, 8: Wilhelminapark, 55: Maartensdijk via Tuindorp. Kijk op de NS reisplanner voor gedetailleerde reisinformatie. Stap uit bij bushalte Vredenburg.

Met de auto
Wanneer je met de auto komt, kun je deze kwijt in de volgende parkeergarages.

Parkeergarage: Paardenveld
Bekijk de route op google maps en zoek op adres: Kroonstraat 9, 3511 RC Utrecht.
Een dagtarief van € 28,- (of € 2,80,- per uur).
De parkeergarage is te vinden op 5 minuten loopafstand. Tegenover de Kamer van Koophandel en naast het Hoofdbureau van Politie. Er zijn mindervaliden plaatsen en een lift aanwezig.

P5 Vredenburg
Bekijk de route op Google Maps en zoek op adres: Rijnkade 16, 3511 LC Utrecht.
Een dagtarief van € 36,- (of € 3,60,- per uur).
De P5 parkeergarage ligt recht onder het winkelcentrum Hoog Catharijne. Er zijn mindervalidenplaatsen en een lift aanwezig.

P4 Hoog Catharijne
Bekijk de route op google maps en zoek op adres: Stationsstraat 29, 3511 EK Utrecht.
Een dagtarief van € 30,- (of € 2,75,- per uur).
Parkeergarage Hoog Catharijne P4 is gelegen in het centrum van Utrecht, onder winkelcentrum Hoog Catharijne. Er zijn mindervalidenplaatsen en een lift aanwezig.

Kom je een hele dag vergaderen en wil je liever voordeliger parkeren?
P+R garage De Uithof

Bekijk de route op google maps en zoek op adres: Universiteitsweg, 3584 CT Utrecht. Een hele dag parkeren en met 5 personen met het openbaar vervoer naar de binnenstad van Utrecht kost slechts € 5,00.
Transferium P+R Uithof is gelegen aan de A28, waar stadsbus lijn 28 je rechtstreeks in 20 minuten naar De Social Impact Factory rijdt (bushalte Vredenburg).
Meer informatie over P+R parkeren in Utrecht vind je hier.

Lopend of met de fiets
Kom je met het openbaar vervoer maar weet je niet zeker hoe je naar de Social Impact Factory loopt vanaf het station? Volg de route richting het centrum door Hoog Catharijne. Pak in Hoog Catharijne de eerste roltrap naar beneden en ga via de klapdeuren aan de linker kant naar buiten. Aan de overkant van de straat zie je 'Stadsbrasserie en Bar de Utrechter'. Dit is het pand waar de Social Impact Factory te vinden is op de eerste verdieping.
Kom je op de fiets? Dan adviseren we je om je fiets te plaatsen bij U-stal Vredenburg. Daar staat hij de eerste 24 uur gratis, droog en veilig. Adres: Vredenburg 46 3511 BD Utrecht.