Landelijke medezeggenschapsdag bibliotheken

Staat 20 september 2018 al in uw agenda? Op deze dag kunt u, als directeur, hr-medewerker, or- of pvt-lid de landelijke medezeggenschapsdag bibliotheken bezoeken. U hoort meer over het belang van medewerkersparticipatie. Welke vormen van medezeggenschap en medewerkersparticipatie zijn er binnen de bibliotheken? Wat is eigenlijk het verschil tussen die twee begrippen en wanneer is welke vorm geschikt?

Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseert BibliotheekWerk de landelijke medezeggenschapsdag. Op het programma staan onder andere de ervaringen van bibliotheken die hebben deelgenomen aan de masterclasses van afgelopen voorjaar. In de middag neemt u deel aan drie verschillende dialoogsessies over strategisch partnerschap, een goede dialoog en de organisatie van participatie. Zorg dat u erbij bent en meld u snel aan!

Voor wie?
De landelijke medezeggenschapsdag bibliotheken is bedoeld voor iedereen in de branche die medewerkersbetrokkenheid belangrijk vindt of ermee te maken heeft in zijn werk. Voor directeuren, hr-medewerkers, or- en pvt-leden.

Praktische informatie
Datum: 20 september 2018
Tijd: 10:00 tot 16:30 uur
Locatie:
De Zilveren Vosch in Utrecht

Aanmelden