Volg ik nog een opleiding of laat ik mijn vaardigheden toetsen door middel van een assessment? Doe ik een masteropleiding of kies ik voor een van de professionaliseringsthema’s? Welke opleidingen kan ik doen om een thema af te ronden? En hoe kan ik mij via informeel leren verder ontwikkelen? De keuze is aan u!

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden en in één dag kennis maken met alle verschillende aanbieders? Kom dan op 12 mei naar de scholingsmarkt in Soesterberg! Aanbieders van opleidingen, EVC-procedures, assessments, interactieve portfolio’s en IDW-trajecten lichten op deze dag hun aanbod toe. Zij staan u te woord bij hun stands of in workshops. Zo krijgt u meer zicht op de keuzes die u kunt maken in leerroutes, thema’s en aanbieders.

Scholingsmarkt en workshops
Op de scholingsmarkt staan meer dan 30 opleiders en aanbieders van professionaliseringsaanbod de hele dag voor u klaar. Bent u nieuwsgierig naar de docenten of het aanbod, maak kennis met en stel uw vraag. Wilt u meer weten over basisregistratie, professionaliseringsthema’s of professionaliseringsplan, ga in gesprek met de adviseurs van het Schoolleidersregister. Naast de scholingsmarkt kunt u ook één of meerdere workshops volgen. Verschillende aanbieders geven op geheel eigen wijze invulling aan een workshop.

Aanmelden