Aanmelden

Hoe zou u een uur van minister Blok zijn tijd willen inzetten ter bevordering van de realisatie van de banenafspraak binnen uw organisatie?

Heeft u een idee hoe minister Blok uw rijksorganisatie of afdeling een stap verder zou kunnen helpen in de realisatie van de banenafspraak? Heeft u goede ideeën die u graag samen met de minister tot uitvoering wilt brengen? Of denkt u dat de minister uw idee wél door het beslissingsproces heen kan krijgen?

De deelnemer met het meest creatieve en tegelijkertijd ook haalbare idee (verkozen door een jury) wint een werkbezoek van de minister aan zijn/haar organisatie(onderdeel)!

De prijswinnaar wordt bekend gemaakt op het congres. Na afloop van het congres zal op korte termijn het werkbezoek van de minister aan uw organisatie(onderdeel) worden ingepland.

U kunt uw idee invullen in het aanmeldformulier. Wilt u nog even nadenken over uw antwoord of dit intern afstemmen? Meld u dan wel alvast aan voor het congres. U kunt uw idee tot uiterlijk 25 november insturen middels een link in de bevestigingsmail.