Mogelijkheden van waterstof voor uw wagenpark en equipment

Port of Amsterdam organiseert op donderdag 10 september a.s. een bijeenkomst voor ondernemers uit de haven over waterstof voor transport en mobiliteit. Wij geloven in een belangrijke rol voor waterstof in de verduurzaming van transport en mobiliteit en maken ons sterk voor het opschalen van productie en gebruik van waterstof in de haven van Amsterdam.

We vertellen u dan ook graag meer over waterstof als brandstof, het waterstoftankstation dat gebouwd gaat worden en over aanschaf en gebruik van voertuigen op waterstof. Daarnaast lichten we graag toe welke mogelijkheden er zijn om het gebruik van voertuigen op waterstof te stimuleren.

Datum en tijd
Donderdag 10 september a.s. van 14:30 tot 18:00 uur.

Locatie
Het event vindt plaats bij Taets Art and Event Park in, Hemkade 16 op het Hembrugterrein in Zaandam. De bijeenkomst vindt plaats in Pand 41. 
Er is ruime mogelijkheid om gratis te parkeren.

Programma & Aanmelden
Het programma én mogelijkheid om aan te melden vindt u op deze website onder de kop ‘programma’ en de kop ‘aanmelden’.   

We kijken uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,
 

Eduard de Visser
Port of Amsterdam 


Belangrijk!
Gelieve deze link niet doorsturen aan anderen omdat het automatische aanmeldsysteem aan uw persoonlijke gegevens is gekoppeld. Mocht u een collega willen introduceren, stuur dan een e-mail naar evenementen@portofamsterdam.com.