Gratis clinic: introductie in het Scenariomodel PO

Arbeidsmarktplatform PO organiseert op donderdag 17 juni 2021 van 14.30 - 16.30 uur een gratis clinic over het Scenariomodel PO. Tijdens de online clinic krijg je een introductie in het Scenariomodel PO en leer je de basisprincipes van het instrument kennen. Je ontdekt de mogelijkheden en maakt kennis met de vernieuwde module Strategische Personeelsplanning (SPP). Met deze SPP-module kun je samen met andere scholen en besturen een berekening maken van de aanwezige en benodigde formatie in de toekomst.

Wil je weten hoe het Scenariomodel PO precies werkt en wat je er allemaal mee kunt? Meld je aan voor de clinic: introductie in het Scenariomodel PO op 17 juni. Deelname aan de online bijeenkomst is gratis.AVG

De gegevens van de aanmelding worden verwerkt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens enkel voor het doel waarvoor je ze hebt achtergelaten. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld.
Lees hier het privacy beleid.