Kenniscafé PO | online kennissessies van Arbeidsmarktplatform PO

Arbeidsmarktplatform PO organiseert in 2021 vier verschillende online kennissessies onder de naam Kenniscafé PO. Tijdens deze kennissessies onderzoeken we de uitdagingen op de arbeidsmarkt waar basisscholen en medewerkers voor staan. Ook verkennen we met elkaar goe je met deze uitdagingen om kunt gaan. De online sessies vinden plaats via Teams. Zo treffen we elkaar volledig corona-proof om kennis uit te wisselen en te netwerken. Deelname aan Kenniscafé PO is kosteloos.

Thema | Verkenning naar de inzet van onderwijsassistenten en lerarenondersteuners in het PO

Benieuwd hoe onderwijsassistenten en lerarenondersteuners in het po worden ingezet. En in hoeverre dit overeenkomt met de functieprofielen en hun wensen wat betreft loopbaan en professionele ontwikkeling. Tijdens deze online sessie bespreken we de belangrijkste uitkomsten van onze verkenning naar de inzet van onderwijsassistenten en lerarenondersteuners in het po. Ga samen met ons in gesprek!Online sessie

Maak onderstaand je keuzedonderdag 25 maartAVG

De gegevens van de aanmelding worden verwerkt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens enkel voor het doel waarvoor je ze hebt achtergelaten. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld.
Lees hier het privacy beleid.