Kenniscafé PO | online kennissessies van Arbeidsmarktplatform PO

Arbeidsmarktplatform PO organiseert in 2021 vier verschillende online kennissessies onder de naam Kenniscafé PO. Tijdens deze kennissessies onderzoeken we de uitdagingen op de arbeidsmarkt waar basisscholen en medewerkers voor staan. Ook verkennen we met elkaar goe je met deze uitdagingen om kunt gaan. De online sessies vinden plaats via Teams. Zo treffen we elkaar volledig corona-proof om kennis uit te wisselen en te netwerken. Deelname aan Kenniscafé PO is kosteloos.

Thema 1 | Verkenning naar de inzet van onderwijsassistenten en lerarenondersteuners in het PO
Deze sessie vond plaats op donderdag 25 maart 15.30 - 17.00 uur.

Thema 2 | Hoe coaching helpt om de onderwijskwaliteit te verbeteren: een bewezen aanpak
Hoe helpt coaching om de onderwijskwaliteit te verbeteren? Uit onderzoek van prof. dr .Wim van de Grift, die het lesobservatie-instrument ICALT ontwikkelde – blijkt dat coaching werkt. Tenminste: op voorwaarde dat er gecoacht wordt in de ‘zone van naaste ontwikkeling’. Leer hier meer over tijdens het tweede online Kenniscafé PO op dinsdag 20 april 2021 van 15.30 tot 16.45 uur.Online sessie

Maak onderstaand je keuzedinsdag 20 aprilAVG

De gegevens van de aanmelding worden verwerkt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens enkel voor het doel waarvoor je ze hebt achtergelaten. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld.
Lees hier het privacy beleid.