Op dit moment is de locatie van de talkshow op donderdag 4 maart 2021 nog niet bekend. U ontvangt zo spoedig mogelijk meer informatie. Als de talkshow op locatie kan plaatsvinden, dan is de inloop vanaf 16.30 uur. De talkshow zelf is van 17.00-18.00 uur, met aansluitend een netwerkborrel (indien mogelijk).Privacy policy

Tijdens de bijeenkomsten van de Talkshow NV Noord-Holland Noord worden foto’s en video’s gemaakt. Dit beeldmateriaal wordt door de organisatie gebruikt ter promotie van de Talkshow NV Noord-Holland Noord op website(s), social media en overige kanalen. Beeldmateriaal van de Talkshow NV Noord-Holland Noord wordt niet verkocht aan derden (commercieel gebruik), wel ter beschikking gesteld aan regionale media. Door uw aanmelding voor de Talkshow NV Noord-Holland Noord gaat u er mee akkoord op de hoogte te worden gehouden van de Talkshow NV Noord-Holland Noord en dat beeldmateriaal waarop u staat gebruikt kan worden in uitingen over de Talkshow NV Noord-Holland Noord.

De gegevens waarmee u zich aanmeldt worden niet verkocht aan derden. De gegevens die wij registreren zijn alleen voor een goed verloop van het evenement, om u te informeren over de Talkshow NV Noord-Holland Noord en voor evaluatiedoeleinden. U kunt zich te allen tijde uitschrijven voor nieuwsuitingen van de Talkshow NV Noord-Holland Noord en/of RPAnhn of uw gegevens uit ons bestand laten verwijderen. Wilt u weten welke gegevens wij over u in ons bestand hebben of uw gegevens uit ons bestand laten wissen, dan kunt u contact opnemen met de organisatie via info@rpa-nhn.nl.