In verband met de 1,5 meter afstand kunnen wij 50 mensen toelaten om de talkshow NV NHN persoonlijk bij te wonen. De NV NHN is ook te volgen via online streaming, zodat u deze op elke gewenste locatie kunt volgen via bijvoorbeeld uw pc, laptop of smartphone. Maakt u in het formulier hieronder een keuze of u liever fysiek aanwezig wilt zijn (en na de talkshow nog graag wilt netwerken), of dat u de talkshow liever online volgt.

De talkshow is van 17.00 - 18.00 uur online te volgen. Inloop voor het bijwonen van de talkshow op locatie is vanaf 16.30 uur.Veilig en verantwoord bezoek

 

We mogen u niet toelaten als u één of meerdere symptomen heeft die zouden kunnen duiden op COVID-19:
•    Koorts (38 graden of hoger) in de 24 uur voorafgaand aan het bezoek
•    Benauwdheid
•    Regelmatig hoesten
•    (Neus)verkoudheid en/of regelmatig niezen
•    Keelpijn
Ook als iemand in uw gezin/huishouden op de dag van uw bezoek koorts en verkoudheidsverschijnselen en/of benauwdheid vertoont mogen we u niet toelaten.

Bent u in de laatste 14 dagen voor uw bezoek in contact geweest met iemand die COVID-19 heeft? Of heeft u zelf COVID-19 gehad en bent u daar korter dan twee weken geleden van genezen? Ook dan kunnen we u helaas niet toelaten.Privacy policy

Tijdens de bijeenkomsten van de Talkshow NV Noord-Holland Noord worden foto’s en video’s gemaakt. Dit beeldmateriaal wordt door de organisatie gebruikt ter promotie van de Talkshow NV Noord-Holland Noord op website(s), social media en overige kanalen. Beeldmateriaal van de Talkshow NV Noord-Holland Noord wordt niet verkocht aan derden (commercieel gebruik), wel ter beschikking gesteld aan regionale media. Door uw aanmelding voor de Talkshow NV Noord-Holland Noord gaat u er mee akkoord op de hoogte te worden gehouden van de Talkshow NV Noord-Holland Noord en dat beeldmateriaal waarop u staat gebruikt kan worden in uitingen over de Talkshow NV Noord-Holland Noord.

De gegevens waarmee u zich aanmeldt worden niet verkocht aan derden. De gegevens die wij registreren zijn alleen voor een goed verloop van het evenement, om u te informeren over de Talkshow NV Noord-Holland Noord en voor evaluatiedoeleinden. U kunt zich te allen tijde uitschrijven voor nieuwsuitingen van de Talkshow NV Noord-Holland Noord en/of RPAnhn of uw gegevens uit ons bestand laten verwijderen. Wilt u weten welke gegevens wij over u in ons bestand hebben of uw gegevens uit ons bestand laten wissen, dan kunt u contact opnemen met de organisatie via info@rpa-nhn.nl.