Gegevens

Dag van de Integriteit 2019 | donderdag 26 september | Stadion Galgenwaard, Herculesplein 241 in Utrecht

Wil je meerdere personen aanmelden? Log dan na iedere aanmelding uit zodat je een blanco aanmeldformulier kunt invullen.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging via de e-mail. Als je deze niet ontvangt, neem dan contact met ons op.Deelsessies

Hieronder kan je een keuze maken uit een van de vijf deelsessies in de ochtend en de activiteiten tijdens de lunch. Voor een overzicht van alle deelsessies en de lunchactiviteiten, kan je het programma bekijken.

Ruimte en tijd om te netwerken
Natuurlijk is het ook mogelijk om te netwerken. Dan maak je geen keus voor een lunchactiviteit.donderdag 26 septemberBetalen

Betaalmogelijkheden
De kosten voor deelname bedragen € 350,- excl BTW.
De toegangsplekken voor de Dag van de Integriteit zijn beperkt. Jouw deelname is pas definitief als de betaling is gerealiseerd.

Je kunt betalen via iDEAL of creditcard.
Betaling middels een factuur is mogelijk, mits aan enkele voorwaarden wordt voldaan. De betaling van deelname moet voor 26 september ontvangen zijn. Zonder betaling vooraf komt jouw deelname te vervallen. Vanwege vergaande factuurvereisten bij met name de (rijks-)overheid is de inschrijver verantwoordelijk voor de opgave van het juiste factuuradres, een referentie-/ordernummer en OIN-nummer op basis waarvan de facturering kan plaats vinden.

Het is belangrijk dat je hieronder met het +teken de betaling activeert. Op de volgende pagina kan je een betaalmogelijkheid kiezen.

 

Uw huidige sessie verloopt na 60 minuten


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van integriteit?Voorwaarden

Met het aanmelden voor de Dag van de Integriteit ga je akkoord met de informatie uit het document praktische informatie en onze algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden.AVG

De gegevens van de aanmelding worden door het CAOP verwerkt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden. Het CAOP gebruikt jouw persoonsgegevens enkel voor het doel waarvoor je ze hebt achtergelaten.