Deelnemer

Dag van de Integriteit 2018 | 27 september | De Observant, Stadhuisplein 7 in Amersfoort

Wilt u meerdere personen aanmelden? Log dan na iedere aanmelding uit zodat u een blanco aanmeldformulier kunt invullen.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging via de e-mail. Als u deze niet ontvangt, neem dan contact met ons op.Deelsessies

U kunt hieronder een keuze maken uit een van de vijf deelsessies voor de ochtend en de middag. Voor een overzicht van alle deelsessies, kunt u het programma bekijken.donderdag 27 septemberBetalen

Betaalmogelijkheden
De kosten voor deelname bedragen € 275,- excl. BTW per persoon.
D
e toegangsplekken voor de Dag van de Integriteit zijn beperkt. Uw deelname is pas definitief als uw betaling is gerealiseerd.

U kunt betalen via iDEAL, creditcard of overboeking.
Betaling middels een factuur is mogelijk, mits aan enkele voorwaarden wordt voldaan. De betaling van deelname moet voor 27 september ontvangen zijn. Zonder betaling vooraf komt uw deelname te vervallen. Vanwege vergaande factuurvereisten bij met name de (rijks-)overheid is de inschrijver verantwoordelijk voor de opgave van het juiste factuuradres en een referentie-/ordernummer op basis waarvan de facturering kan plaats vinden.

Het is belangrijk dat u hieronder met het +teken de betaling activeert. Op de volgende pagina kunt u een betaalmogelijkheid kiezen.

 

Uw huidige sessie verloopt na 60 minuten


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van integriteit?Voorwaarden

Met het aanmelden voor de Dag van de Integriteit gaat u akkoord met de informatie uit het document praktische informatie en onze algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden.